Nieuwe “Disney Adventure World” concept arts in Walt Disney Studios Park

De transformatie van het Walt Disney Studios Park naar “Disney Adventure World” gaat verder en om bezoekers nieuwsgierig te maken naar de toekomst van het park zijn er nieuwe concept arts toegevoegd in het park.

De nieuwe concept arts zijn toegevoegd in het pad achter de Tower Of Terror richting Theater of the Stars naar de nieuwe Alice In Wonderland show. Zo is er een afbeelding van “Raiponce Tangled Spin”, een geheel nieuwe familie attractie. Het nodigt gasten uit om ‘een rondje te maken’ door de iconische scène met zwevende lantaarns.

Een paar schuttingen verder is een afbeelding te zien van het gloednieuwe “The Regal View Restaurant and Lounge” een restaurant met tafelbediening dat een spectaculair uitzicht over Adventure Bay zal hebben, gasten kunnen Disney prinsessen ontmoeten in het restaurant.

Disney heeft nog niet bekend gemaakt wanneer het restaurant en de Rapunzel attractie zullen openen.


Disney Adventure World

Nog meer Disney Adventure World concept arts in het Walt Disney Studios Park:

Eind April 2024 werden er ook concept arts toegevoegd nabij STUDIO 1 van “Adventure Way”, “World Premiere” (STUDIO 1 makeover) en de finale scene van de Frozen Ever After attractie die naar World of Frozen komt.

STUDIO 1 is gesloten tot de lente van 2025 voor een grootschalige transformatie, tijdens de sluiting is er een tijdelijke ingang naar de rest van het park. Enkel de toiletten in STUDIO 1 blijven toegankelijk tijdens de sluiting.

Wanneer de “World of Frozen” uitbreidingen opent, zal de naam van het park veranderen naar “Disney Adventure World”. De exacte datum voor de opening van het Frozen gebied en de naamswijziging is nog niet bekend.


PixieDust.be

Translate website