Parkmapjes terug beschikbaar bij ingang van Disney Parken

De parkmapjes van de Disney Parken in Disneyland Park zijn terug vrij beschikbaar onder het station van Main Street en ingang van het Walt Disney Studios Park!

Goed nieuws voor mensen die graag Disneyland Paris ontdekken met een klassiek parkmapje bij de hand, ze zijn terug vrij beschikbaar. Je kunt ze opnieuw vinden onder het station van Main Street. De plattegronden waren de afgelopen periode enkel verkrijgbaar op aanvraag in een aantal winkeltjes.

Parkmapjes ook terug beschikbaar in het Walt Disney Studios Park:

Als je je dag begint in het Walt Disney Studios Park kun je ook een parkmapje nemen in Front Lot aan de ingang van het park. Voor de pandemie kon je deze nemen wanneer je STUDIO 1 binnenkwam, maar het gebouw is momenteel gesloten tot de lente van 2025 voor een grote renovatie om het park klaar te stomen voor de naamsverandering naar “Disney Adventure World”.

Om de papieren mapjes te beschermen is er een speciale paraplu geïnstalleerd aan de ingang van het park.


Disney Parks

Overzicht van attracties en shows:

De parkmapjes zijn de ideale manier om je parkdag te plannen. Ze bevatten een plattegrond van het park, een overzicht van de attracties, shows en meer. Dus als je binnenkort een bezoek plant aan Disneyland Paris, vergeet dan niet om een parkmapje te halen!

Let op: De aanvangstijden voor ontmoetingen met Disney personages, shows en parades vind je enkel in de Disneyland Paris App en op de informatieborden in de Disney Parken.


PixieDust.be

Translate website