Boek van Le Pays des Contes de Fées weg voor renovatie

Het decoratieve boek van attractie Le Pays des Contes de Fées is recentelijk verwijderd voor renovatie.

Op sociale media is al veel gespeculeerd over wanneer Disney zou beginnen met het renoveren van het grote decoratieve boek in Fantasyland. Het gebied Storybook Land is al gesloten sinds 11 maart 2024, maar Disney heeft tot nu gewacht om het boek te verwijderen voor renovatie.

Het boek was een van de decoratieve elementen in het gebied die het meest aandacht nodig had. Het is onduidelijk of het boek helemaal terugkeert in zijn oude vorm, of dat het een update zal krijgen.


Le Pays des Contes de Fées
Foto Mei 2024

Nieuwe scenes wanneer de attractie terug open gaat: 

De nieuwe Frozen scène in Le Pays des Contes de Fées, die de vorige Peter en de Wolf scène zal vervangen, is slechts één van de drie nieuwe toevoegingen aan deze attractie. Zo komt er ook een nieuwe scène van Winnie The Pooh, die de scène van Hans en Grietje zal vervangen.

Recent werd er door Disneyland Paris nog een derde verandering aangekondigd voor Le Pays des Contes de Fées. De laatste scène in de attractie die nu van The Wizard of Oz was zal veranderen naar de Pixar film UP. Dit wordt ook de eerste en enige scène in de attractie die gewijd is aan een Pixar film.


Le Pays des Contes de Fées en Casey Jr. – le Petit Train du Cirque zouden volgens de Disneyland Paris-app heropenen vanaf 1 augustus 2024. Recent werden beide attracties wel uit de app gehaald en ontbreekt er informatie over de heropening.

Volgens de database van de app blijft de heropening op 1 augustus 2024. Als er een andere heropeningsdatum komt, zullen we het artikel updaten.


Translate website