Countdown to Christmas in Disneyland Paris

Meer info >

-
DAYS
-
HOURS
-
MINUTES
-
SECONDS

BEVESTIGD: Nieuw assortiment jaarpassen op komst later dit jaar

Disneyland Paris heeft vandaag al zijn jaarpashouders geïnformeerd dat het tijdelijk stopt met het verkopen van nieuwe jaarpassen via e-mail en sociale media, hierbij bevestigde Disney ook voor het eerst dat er gewerkt word aan een nieuw assortiment jaarpassen.

Verwacht wordt dat de nieuwe jaarpassen een stuk duurder gaan worden en dan er misschien voordelen verwijderd gaan worden of andere voordelen bijgevoegd gaan worden zoals de duurste jaarpassen meer dan 3 parkreservaties geven en een eventuele toevoeging van Disney Premier Access. In het verleden zijn er ook al verschillende enquêtes geweest over nieuwe jaarpassen.


Jaarpassen

“We luisteren altijd naar onze gasten en streven er voortdurend naar om nieuwe ervaringen en nieuwe producten met keuze en flexibiliteit aan te bieden voor onze Jaarpashouders.

We werken momenteel aan een nieuw Jaarpasassortiment waarin we de waardevolle feedback van onze vaste gasten meenemen. Vanwege deze vernieuwing is de verkoop van Jaarpassen momenteel tijdelijk gestopt. Onze Jaarpassen zijn daarom nu alleen beschikbaar voor verlengingen voor gasten die momenteel een geldige Jaarpas hebben.

We kijken er naar uit later dit jaar meer informatie te delen. Als je al een Jaarpashouder bent, kun je jouw bestaande Jaarpas blijven gebruiken en verlengen.”

Officiële website Disneyland Paris

Het zal nog enkele maanden bang afwachten zijn hoe het nieuwe assortiment er effectief zal uitzien. Recent werden er al enkele prijsstijgingen doorgevoerd, als gewone verhoging van prijs en anderzijds door de duur van de jaarpassen korter te maken. Disneyland Paris laat weten dat er “later dit jaar” meer informatie over de nieuwe jaarpassen onthuld zal worden. Blijf ons volgen voor de laatste nieuwtjes over de jaarpassen van Disneyland Paris. 

PixieDust.be


Zoek je favoriete Disney Hotel voor je verblijf in Disneyland Paris !

MAGISCHE VAKANTIE OP LAND OF OP ZEE

KIES JOUW DISNEY BESTEMMING

WALT DISNEY WORLD

Bekijk alle aanbiedingen >

DISNEYLAND PARIS

Ga naar de prijskalender >

DISNEY CRUISE LINE

Gratis offerte >

Watch our latest video on Youtube !

Translate to different languages
HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com