Countdown to Halloween in Disneyland Paris

Meer info >

-
DAYS
-
HOURS
-
MINUTES
-
SECONDS

Deel van Peter Pan float verdwenen in Disney Stars On Parade

Het was een speciale opvoering van Disney Stars On Parade vandaag, want vanwege problemen heeft Disneyland Paris een deel van de Peter Pan paradewagen backstage moeten laten staan. Hierdoor was enkel het deel met de “Skull Rock” te zien met Captain Hook en Smee, Peter Pan liep daarom samen mee met de Lost Boys en Wendy.

Disneyland Paris heeft niet communiceert waarmee de verdwijning te maken heeft, maar de afgelopen periode verscheen de volledige paradewagen wel eens vaker niet tijdens de parade. Ook is het niet duidelijk wanneer de volledige wagen opnieuw zal verschenen.

Disney Stars On Parade ging in premiere bij de start van de 25ste verjaardag met gloednieuwe paradewagens, maar er werd ook beroep gedaan op twee oude paradewagens uit Tokyo Disneyland’s Jubilation parade (2008 – 2013) van The Lion King/Jungle Book en Peter Pan. In Maart 2020 nam Disney Stars On Parade een tijdelijke onderbreking tot Januari 2022 vanwege de pandemie, dezelfde pandemie was ook de reden dat er geen nieuwe parade kwam voor de 30ste verjaardag van Disneyland Paris.


Disney Stars On Parade

Disney Stars On Parade
BEKIJK DE ORIGINELE VERSIE VAN DE PARADEZoek je favoriete Disney Hotel voor je verblijf in Disneyland Paris !

MAGISCHE VAKANTIE OP LAND OF OP ZEE

KIES JOUW DISNEY BESTEMMING

WALT DISNEY WORLD

Bekijk alle aanbiedingen >

DISNEYLAND PARIS

Ga naar de prijskalender >

DISNEY CRUISE LINE

Gratis offerte >

Watch our latest video on Youtube !

Geef een reactie

Translate to different languages
HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com