|Quick Links| Disneyland Hotel | Disney Hotel New York The Art of Marvel | Disney Newport Bay Club | Disney Sequoia Lodge | Disney Hotel Cheyenne | Disney Hotel Santa Fe | Disney Davy Crockett Ranch

Disneyland Paris doorverkoop merchandise bereikt nieuw dieptepuntUpdate 16/01/2023:

Vanaf nu is het beeld officieel verkrijgbaar in Constellations (Disneyland Park), Harrington’s Fine China & Porcelains (Disneyland Park) and The Disney Gallery (Disney Village) voor 199€ (1000 Stuks).

Het fenomeen die uit de Amerikaanse parken in overgewaaid naar Europa dat fans met Jaarpassen merchandise in grote getallen opkopen met hun korting om dan later op het internet voor een hogere prijs door te verkopen is al goed gekend. Veel mensen ergeren er zich aan omdat deze mensen ervoor zorgen dat leuke merchandise of collectibles snel uitverkocht zijn en veel mensen geen kans meer hebben die te kopen als ze in Disneyland Paris.


Disneyland Paris


Nu heeft die doorverkoop praktijk een nieuw dieptepunt bereikt met het nieuwe beeld van Kevin & Jody over het Visionarium. Deze keer zijn het niet bepaalde jaarpashouders die als gekke doorverkopers met volle trolley’s richting de parking lopen maar wel Cast Members die blijkbaar backstage stiekem foto’s nemen om ze snel op Vinted te zetten, want het beeld van de Timekeerper is nog niet in de shops van Disneyland Paris verschenen.

De prijs dat je in Disneyland Paris zal betalen zal 199 euro zijn, hier op deze screenshot van deze verkoper betaal je maar liefst 280 euro, wetende dat de verkoper dit zelf met een grote korting gekocht zal hebben.


PixieDust.be

Geef een reactie


Translate website