Countdown to Halloween in Disneyland Paris

Meer info >

-
DAYS
-
HOURS
-
MINUTES
-
SECONDS

Disneyland Paris New Year’s Eve: Mickey’s Fun Disco Party groter dan ooit

Mickey’s Fun Disco Party is terug !

Het was een blij weerzien met Mickey’s Fun Disco show in Videopolis tijdens de New Year’s Eve Party in Disneyland Paris op 31 December 2022. Deze show debuteerde op Oudejaarsavond van 2021 > 2022 tijdens een officieël geannuleerde New Year’s Eve Party die wegens de pandemie nog met beperkingen te maken had zoals het vuurwerkverbod om middernacht. Toch liet Disneyland Paris het reeds geplande programma van de New Year’s Eve Party gewoon doorgaan en iedereen was welkom.

Mickey’s Fun Disco Party was toen de verrassing van de avond en werd door veel bezoekers en fans enorm geapprecieerd. Het was evident dat deze show nog eens op het programma zou staan dit jaar. Maar dit jaar werden toch alweer verrast want de show kregen een merkwaardige upgrade.

Het eerste dat we zagen bij het zien van de show was dat er meer Disney Characters waren. Zo was er behalve Mickey, Minnie, Goofy en Donald ook Max, Clarice en Daisy Duck klaar om een feestje te bouwen en allemaal is fantastische feestelijk outfits zoals het hoort op zo’n avond. Ook werden er enkele nieuwe acts bijgevoegd zoals “Vogue” van Madonna.Emanuel Lenormand

Disneyland Paris New Year's Eve

De show werd oa. gecreeërd door Emanuel Lenormand die als sinds de opening in Disneyland Paris werkt en intussen al heel veel show voor Disneyland Paris heeft gemaakt zoals Max Live tijdens Fandaze, Mickey presents Happy Anniversary Disneyland Paris, Mickey’s Dazzling Christmas Parade, Let’s Sing Christmas,…Zoek je favoriete Disney Hotel voor je verblijf in Disneyland Paris !

MAGISCHE VAKANTIE OP LAND OF OP ZEE

KIES JOUW DISNEY BESTEMMING

WALT DISNEY WORLD

Bekijk alle aanbiedingen >

DISNEYLAND PARIS

Ga naar de prijskalender >

DISNEY CRUISE LINE

Gratis offerte >

Watch our latest video on Youtube !

Geef een reactie

Translate to different languages
HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com