Countdown to Halloween in Disneyland Paris

Meer info >

-
DAYS
-
HOURS
-
MINUTES
-
SECONDS

Minnie’s Polka Dot Day in Disneyland Paris 2023

Iedere jaar is Minnie Mouse de ster van de dag tijdens de Polka Dot Day, een verwijzing naar Minnie’s legendarische bolletjes motief van haar al even beroemde jurk. Ook in Disneyland Paris geven ze extra aandacht aan Minnie Mouse en dit jaar groter dan ooit.


PixieDust.be

PixieDust.be

De gebeurtenissen waren vooral gecentraliseerd in het Walt Disney Studios Park. Bij het aankomen in het Walt Disney Studios Park werd een speciale fotolocatie gemaakt met een nieuwe achtergrond speciaal voor deze Polka Dot Day om met Minnie Mouse op de foto te gaan. De geplande meet & greet tijdens voormiddag werd aangepast omdat het te koud was en daarom kwam Minnie Mouse de gasten in Studio 1 begroeten, maar wat later op de dag stond ze wel op de afgesproken plaats.

PixieDust.be
Minnie's Polka Dot Day
PixieDust.be

Minnie’s Polka Dot Day Cavalcade

Tijdens de dag werd er meerdere keren een kleine cavalcade / show opgevoerd met Minnie. Geen grote show maar toch een leuke kleine happening die voor veel sfeer zorgde tijdens deze ijskoude dag in het Walt Disney Studios Park. Passende muziek werd geleend van Tokyo Disney Resort om deze happening te maken.

PixieDust.be
PixieDust.be

De Food & Beverage afdeling had gezorgd voor een beignet met een Minnie Mouse strik en voor een Minnie Mouse chocolade dessert in het restaurant En Coulisse. Natuurlijk was ook merchandise een groot deel van het evenement, tegenwoordig is merchandise meer dan ooit prioriteit in de Disney Parken, zoals we ook hebben gezien tijdens de 30ste verjaardag van Disneyland Paris en de 50ste verjaardag van Walt Disney World.

Daarom was er een speciale dag in de Disney Fashion in Disney Village om de Minnie merchandise voor te stellen met een DJ, ballonnen en enkele fotolocaties…alles samen zorgde dit voor een zeer leuke sfeer in de winkel.

PixieDust.be
PixieDust.be


Zoek je favoriete Disney Hotel voor je verblijf in Disneyland Paris !

MAGISCHE VAKANTIE OP LAND OF OP ZEE

KIES JOUW DISNEY BESTEMMING

WALT DISNEY WORLD

Bekijk alle aanbiedingen >

DISNEYLAND PARIS

Ga naar de prijskalender >

DISNEY CRUISE LINE

Gratis offerte >

Watch our latest video on Youtube !

Geef een reactie

Translate to different languages
HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com