Countdown to Halloween in Disneyland Paris

Meer info >

-
DAYS
-
HOURS
-
MINUTES
-
SECONDS

“TOGETHER: a Pixar Musical Adventure” nieuwe naam voor Pixar We Belong Together

Het hoogtepunt van de nieuwe parktoevoegingen van Pixar is de nieuwe show TOGETHER: a Pixar Musical Adventure, die vanaf de zomer wordt opgevoerd in Studio Theater, een ultramodern theater in het hart van het Walt Disney Studios Park.

De show duurt ongeveer 30 minuten en vertelt een ontroerend en origineel verhaal, zoals alleen Pixar dat kan, door middel van verschillende scènes, elk even creatief als de volgende, waardoor kijkers worden ondergedompeld in een meeslepende ervaring door iconische Pixar-werelden, van Toy Story tot Monsters, Inc. meer.


Pixar Musical Adventure

Naast spectaculaire scenische effecten en vernieuwende choreografieën zal de muziek een heel bijzondere rol spelen in de show. Naast spectaculaire scenische effecten zal een live band van acht muzikanten een eerbetoon brengen aan de tijdloze schoonheid van Pixar’s meest memorabele soundtracks terwijl ze ook een originele partituur ten gehore brengen.

Voor de show hebben de getalenteerde en meermaals bekroonde teams van Disneyland Paris Live Entertainment samengewerkt met professionals in de muziek- en dansindustrie met ontroerende en onvergetelijke resultaten!

PixieDust.be


Zoek je favoriete Disney Hotel voor je verblijf in Disneyland Paris !

MAGISCHE VAKANTIE OP LAND OF OP ZEE

KIES JOUW DISNEY BESTEMMING

WALT DISNEY WORLD

Bekijk alle aanbiedingen >

DISNEYLAND PARIS

Ga naar de prijskalender >

DISNEY CRUISE LINE

Gratis offerte >

Watch our latest video on Youtube !

Translate to different languages
HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com