|Quick Links| Disneyland Hotel | Disney Hotel New York The Art of Marvel | Disney Newport Bay Club | Disney Sequoia Lodge | Disney Hotel Cheyenne | Disney Hotel Santa Fe | Disney Davy Crockett Ranch

Disney 100 Merchandise aangekomen in Disneyland ParisNa ShopDisney en de Amerikaanse Disney Parken is er nu eindelijk toch ook merchandise aangekomen voor 100 jaar Disney in Disneyland Paris.

Er zijn Loungefly’s, mugs, Minnie oren, jassen, en een Disney 100 Spirit Jersey met Disneyland Paris op de achterkant. De Disney 100 producten zijn voorlopig enkel en alleen beschikbaar in The World Of Disney Store in Disney Village.

Nog geen grote vieringen in de Disney Parken voor 100 jaar Disney:

Op dit moment is het nog onduidelijk hoe Disneyland Paris naast het verkopen van Merchandise 100 jaar Disney zal vieren. Tijdens de New Year’s Eve Party was er een speciale Disney 100 projectieshow, maar deze word niet meer vertoont. Alle hoop is nu gevestigd op 16 oktober 2023, dan zou Disneyland Paris zorgen voor een dag met Disney Characters en speciale activiteiten en entertainment.

Naast de producten voor 100 jaar Disney is er ook nog altijd merchandise verkrijgbaar voor de 30ste verjaardag van Disneyland Paris. Binnenkort volgt een gloednieuwe Merchandise Update met alle producten inclusief de prijzen.

PixieDust.beDisney 100


Disney 100 merchandise ook verkrijgbaar online

Geef een reactie


Translate website