|Quick Links| Disneyland Hotel | Disney Hotel New York The Art of Marvel | Disney Newport Bay Club | Disney Sequoia Lodge | Disney Hotel Cheyenne | Disney Hotel Santa Fe | Disney Davy Crockett Ranch

Datums aangekondigd voor Halloween en Kerstseizoen in Disneyland Paris voor 2023!

Van 1 oktober tot 5 november 2023 zal een waanzinnig leuke Halloween-sfeer neerdalen in Disneyland Paris… het zal je doen kakelen van genot! En vier van 11 november 2023 tot 7 januari 2024 de magie van Disney Enchanted Christmas in Disneyland Paris!


PixieDust.be


Disney Halloween Festival:

Disneyland Paris viert Halloween met een spetterend festival! Van 1 oktober tot 5 november 2023 kun je genieten van extra entertainment, zoals de Mickey’s Halloween Celebration parade, Halloween decoratie, speciale meet-and-greets met je favoriete Disney personages in Halloween outfits en spookachtige Halloweensnacks.

PixieDust.be


Disney Betoverende Kerst:

Disneyland Paris viert Kerst met een betoverende parade, shows en Disney figuren. Er zullen ook exclusieve kerstsouvernirs en speciale snacks verkrijgbaar zijn. De festiviteiten beginnen op 11 november 2023 t/m 7 januari 2024.
Binnenkort maakt Disneyland Paris het volledige programma van deze seizoenen bekend!


PixieDust.beTranslate website