|Quick Links| Disneyland Hotel | Disney Hotel New York The Art of Marvel | Disney Newport Bay Club | Disney Sequoia Lodge | Disney Hotel Cheyenne | Disney Hotel Santa Fe | Disney Davy Crockett Ranch

Bella Notte Restaurant opent nieuwe Luca ruimte in Disneyland ParkSinds enkele maanden waren ze in Disneyland Paris druk aan het werk om Restaurant Bella Notte in Fantasyland uit te breiden. Voor die uitbreiding werd het voormalige ijssalon Fantasia Gelati omgevormd in een extra ruimte voor het restaurant.


https://pixiedust.be/luca-maakt-een-plons-in-disneyland-paris-met-nieuwe-geinspireerde-restaurantruimte/


Disneyland Park voegt nieuw Pixar thema toe

De nieuwe ruimte is geïnspireerd om de Disney / Pixar film Luca die een tijdje geleden op Disney+ verscheen. De nieuwe Luca ruimte is nu klaar en open om zijn eerste gasten te verwelkomen en de Disneyland Paris Ambassadeurs gingen alvast een kijkje nemen om het personeel te begroeten.


Disneyland ParkPixieDust.bePixieDust.bePixieDust.be


Naast deze nieuwe Luca ruimte bij Restaurant Bella Notte is er nog een ander restaurant in Disneyland Park die ook binnenkort volledig veranderd zal worden met een Pixar thema. Restaurant Fuente Del Oro in Frontierland deze zomer opnieuw zijn deuren openen als Casa De Coco, geïnspireerd op de gelijknamige Disney / Pixar film COCO. Lees meer >


PixieDust.be
PixieDust.be


Een zomer vol met Pixar in Disneyland Paris !

De zomer van 2023 in Disneyland Paris zal een zomer worden vol met nieuwe Pixar belevingen zoals de nieuwe show TOGETHER: A Pixar Musical Adventure.


Translate website