Achter de schermen bij Casa de Coco – Restaurante de Familia in Frontierland

Meer dan vijftig rekwisieten en accessoires worden momenteel voorbereid in onze centrale werkplaatsen voor Casa de Coco, waar de talenten van onze Cast Members echt schitteren.

Voor het eerst aangekondigd op 12 april, blijft de transformatie van restaurant Fuente Del Oro in Casa de Coco – Restaurante de Familia zich ontvouwen.


Casa de Coco

Achter de schermen zijn Disney Imagineers hard aan het werk met de teams van Disneyland Paris en Pixar Animation Studios om gasten onder te dompelen in de geliefde Pixar-film Coco. Meer dan vijftig rekwisieten en accessoires worden momenteel voorbereid in onze centrale werkplaatsen, waar de talenten van onze Cast Members echt schitteren.

Van de gitaar van Hector Rivera tot de vele gereedschappen die worden gebruikt om traditionele schoenen te maken, Miguel’s familie-erfgoed zal overal in het restaurant te zien zijn. Deze zomer geopend!


PixieDust.be


PixieDust.be

Fuente del Oro transformeert in Casa de Coco – Restaurante de Familia

In het nieuwe en volledig opnieuw ingerichte Casa de Coco – Restaurante de Familia zal Miguel, de held van de animatiefilm, en zijn passie voor muziek en liefde voor zijn familieleden centraal staan.


Translate website