|Quick Links| Disneyland Hotel | Disney Hotel New York The Art of Marvel | Disney Newport Bay Club | Disney Sequoia Lodge | Disney Hotel Cheyenne | Disney Hotel Santa Fe | Disney Davy Crockett Ranch

Nieuwe Pixar muur in Walt Disney Studios Park is klaar

Pixar transformatie klaar

Na enkele maanden zijn de schuttingen in het voormalige Toon Studio plaza verdwenen nu dat de transformatie naar het Pixar thema klaar is. De nieuwe Pixar achtergrond is nu te zien, met veel Pixar figuren die op een eigentijdse stijl worden weergegeven.

Ook de twee Pixar meet & greet locaties aan de rechterkant en linkerkant zijn opnieuw in gebruik. De vroegere “Toon security” hokje werd ook opnieuw geschilderd en binnenin werden er andere props aangebracht met verwijzingen naar onder andere “UP”, “Toy Story” & “Soul”.

Ook de verlichting op het plein werden aangepast aan het thema, alles lantaarnpalen zijn nu in het thema van Pixar. Je kan er de bekende Pixar bureaulamp in herkennen die op de Luxo Ball (Pixar Ball) staat.
Translate website