|Quick Links| Disneyland Hotel | Disney Hotel New York The Art of Marvel | Disney Newport Bay Club | Disney Sequoia Lodge | Disney Hotel Cheyenne | Disney Hotel Santa Fe | Disney Davy Crockett Ranch

Disneyland Paris stelt nieuwe jaarpassen voor met een prijsverhoging tot 699€ en geschrapte voordelen

Het Jaarpas-programma evolueert met de Disneyland Pass, die vanaf 19 juli alleen voor de huidige pashouders te koop is. Vind de visuele identiteit van dit nieuwe product en de vergelijking van de voordelen.


Disneyland Paris


Disneyland Paris Annual Pass verandert in “Disneyland Pass”

DISNEYLAND PASS BESCHIKBAAR OP UW SMARTPHONE

Disneyland Pass-leden kunnen hun nieuwe Pass rechtstreeks vanuit de Disneyland Paris mobiele app bekijken en gebruiken, en hun voordelen en toegangsdagen ontdekken.

ONBEPERKTE TOEGANG* TOT DE DISNEY® PARKEN volgens de geldigheidskalender van de Pass

Nieuwe Disneyland Pass-leden hebben nu onbeperkte toegang tot de Disney® Parken op alle in aanmerking komende toegangsdagen, zoals aangegeven in de geldigheidskalender voor elk Pass-type en totdat de capaciteit van de Disney® Parken is bereikt. Om al onze gasten een geweldige ervaring te bieden, blijft het bestaande reserveringssysteem* van kracht.

DISNEYLAND PASS BESCHIKBAARHEID

Omdat we al onze gasten een magische ervaring willen bieden, is er een beperkt aantal Disneyland Passen beschikbaar voor aankoop. Het is daarom mogelijk dat een of meer soorten Passen gedurende bepaalde tijd niet meer beschikbaar zijn.

DE EERSTE DISNEYLAND PASS-LEDEN

Om hen te bedanken voor hun loyaliteit, zullen Disneyland Passes bij de lancering van dit nieuwe programma alleen kunnen worden gekocht door huidige Jaarpasleden:

  • Als de Jaarpas afloopt, kun je tussen een maand voor en een maand na de vervaldatum online een Disneyland Pass verlengen. Je ontvangt dan spoedig een gepersonaliseerde e-mail.
  • Anders kan een Disneyland Pass worden gekocht door de huidige Jaarpas vanaf 19 juli 2023 te annuleren bij de loketten bij de ingang van het Walt Disney Studios® Park.

VERRASSINGEN ENKEL VOOR DE LEDEN

Het hele jaar door komen er verrassingen binnen voor Jaarpas- en Disneyland Pass-leden, waaronder unieke ontmoetingen met Disney®-personages en exclusieve evenementen.

Vanaf 29 september maken de onmisbare Jaarpas Evenementen een grote comeback! En bovendien brengen we je vanaf nu vier keer per jaar nieuwe en exclusieve evenementen, geïnspireerd op jouw favoriete thema’s.

Dus, markeer uw agenda’s voor de opening van de verkoop van evenementen eind augustus en houd ons in de gaten om binnenkort meer te weten te komen!


Disneyland Paris


BELANGRIJKE GEGEVENS

Houd er rekening mee dat bepaalde gratis diensten die beschikbaar waren naast de voordelen van de Jaarpas, zoals toegang tot voorrang parkeren, een speciale toegang tot de Disney® Parken, gratis bagageopslag en kennels en verhuur van kinderwagens en rolstoelen, niet langer beschikbaar zijn vanaf 19 juli 2023 en VIP-ruimtes vanaf 1 augustus 2023.

DE GELDIGHEID VAN DE HUIDIGE JAARPAS

Hoewel verlengingen van de voormalige Jaarpas-reeks nu zijn opgeschort, kunt u er zeker van zijn dat de huidige Jaarpas geldig blijft tot de vervaldatum zonder dat u iets hoeft te doen. Deze Jaarkaart kan niet worden gedigitaliseerd.

*Tot de capaciteit van de Disney® Parken is bereikt. Reserveren op ons registratieplatform is verplicht, met een limiet van drie gelijktijdige reserveringen. Zie details in de Algemene Abonnementsvoorwaarden.


PixieDust.bePixieDust.beTranslate website