Geen Disney Stars On Parade na 10 November 2023 in Disneyland Park

Translate this website to another language. Use our translation function in the right corner ↗

Bevestigd in de database met de show- en paradetijden voor de maand november 2023 zien we dat Disney Stars On Parade stopt na 10 November 2023. Op andere fan accounts werd er al eerder gezegd dat er geen normale dagparade ging zijn tijdens het Kerstseizoen, wij hebben nog gewacht tot we ergens bevestiging zagen en dat lijkt nu gebeurd via deze planning.

UPDATE: Disneyland Paris heeft bevestigd dat Disney Stars On Parade zal terugkeren vanaf 8 januari 2024​


Disney Stars On Parade met veel technische problemen

Het is geen geheim dat de parade met veel technische problemen kampt, bijna alle floats hebben iets die niet werkt. Als voorbeeld kunnen we naar de Toy Story float kijken waar Slinky Dog al een tijd van de paradewagen werd gehaald en Woody daarom te voet meestapt tijdens de optocht. Maar ook de float van Frozen heeft amper nog bewegende delen.

Het grootste probleem lijkt echt de grote Peter Pan float te zijn, waar het grootste en tweede gedeelte van die paradewagen al bijna een jaar ontbreekt.Disney Stars On Parade
©Disney


Lang voor dat we wisten dat we met een pandemie te maken gingen krijgen, bevestigde Disneyland Paris dat er een volledig nieuwe parade ging komen voor de 30ste verjaardag. Jammergenoeg is die er niet gekomen en deden ze verder met Disney Stars On Parade, die overigens al enkele gerecycleerde paradewagens gebuikt waaronder die van Peter Pan en Lion King / Jungle Book, die beiden al enkele jaren in dienst hadden in Tokyo Disneyland.

Het is niet de eerste keer dat er geen dagparade te zien is tijdens het Kerstseizoen in Disneyland Paris, veel jaren terug was dat ook al eens het geval.

We gaan dus dit Kerstseizoen alleen de veel kortere Mickey’s Dazzling Christmas Parade te zien krijgen. Het verminderde aanbod aan entertainment zal jammergenoeg niet met iets nieuws gecompenseerd worden, want behalve de kleinschalige Let’s Sing Christmas show in Videopolis, blijft de entertainment agenda voor het Kerstseizoen nogal leeg.

Het lijkt erop dat Disney Stars on Parade zal terugkomen na het Kerstseizoen. We hopen dat we dan opnieuw kunnen genieten van de parade in volle glorie zonder defecten.

L'Hiver Gourmand
Zoek je favoriete Disney Hotel voor je verblijf in Disneyland Paris !

MAGISCHE VAKANTIE OP LAND OF OP ZEE

KIES JOUW DISNEY BESTEMMING

WALT DISNEY WORLD

Bekijk alle aanbiedingen >

DISNEYLAND PARIS

Ga naar de prijskalender >

DISNEY CRUISE LINE

Gratis offerte >

Watch our latest video on Youtube !

Translate to different languages
HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com