Update constructie Walt Disney Studios Park

Sinds dat de grote tribune van de oude stuntshow opnieuw in gebruik is voor de nieuwe Alice in Wonderland show, krijgen we een totaal nieuw zicht op de Walt Disney Studios Park uitbreiding en transformatie naar Disney Adventure World.

Afhankelijk van waar je precies zit op de tribune om naar de Alice in Wonderland show te kijken, kan je ofwel de vijver zien die al helemaal gevuld is met water of krijg je een mooi zicht op het nieuwe restaurant aan het einde van de promenade.

We nemen je even mee met onze nieuwe foto’s dat we genomen hebben:


Walt Disney Studios Park

PixieDust.be

PixieDust.be

Tijdens het aankomen bij het vernieuwde Theater of the Stars kan je boven de schuttingen de constructie van World of Frozen bekijken.


PixieDust.be

PixieDust.be

PixieDust.be

PixieDust.be

PixieDust.be

Translate website