|Quick Links| Disneyland Hotel | Disney Hotel New York The Art of Marvel | Disney Newport Bay Club | Disney Sequoia Lodge | Disney Hotel Cheyenne | Disney Hotel Santa Fe | Disney Davy Crockett Ranch

Elsa’s ijspaleis toegekomen in Le Pays des Contes de Fées

Bij Le Pays des Contes de Fées is Elsa’s ijspaleis toegevoegd op de North Mountain, zichtbaar vanuit de Disneyland Railroad.

De nieuwe Frozen scène in Storybook Land, die de vorige Peter en de Wolf scène zal vervangen, is slechts één van de drie nieuwe toevoegingen aan het gebied achteraan in Fantasyland. Zo komt er ook een nieuwe scène van Winnie The Pooh die de scène van Hans en Grietje zal vervangen.


Pays des Contes de Fées
©Disney


Recent werd er nog een verandering aangekondigd voor Le Pays des Contes de Fées door Disney. De finale scene in de attractie van The Wizard of Oz zal veranderen naar de Pixar film UP. Dit wordt ook de eerste en enige scène in de attractie die gewijd is aan een Pixar film.

Verder zal ook het hele gebied een grondige renovatie krijgen. Als onderdeel van deze renovatie zal Le Pays des Contes de Fées, Vittel als sponsor van de attractie verwelkomen. Pays des Contes de Fées sloot op 11 maart 2024, en gaat opnieuw open begin augustus 2024. 


Pays des Contes de Fées
©Disney


Frozen komt ook naar Disney Adventure World:

Ondertussen is Disneyland Paris ook bezig met de bouw van de North Mountain en Elsa’s ijspaleis op een grotere schaal voor het toekomstige “World of Frozen”-gebied dat ergens in de toekomst in het Walt Disney Studios Park (Disney Adventure World) zal openen. Het gebied zal een attractie, restaurant en boetiek bevatten.

Translate website