|Quick Links| Disneyland Hotel | Disney Hotel New York The Art of Marvel | Disney Newport Bay Club | Disney Sequoia Lodge | Disney Hotel Cheyenne | Disney Hotel Santa Fe | Disney Davy Crockett Ranch

Disney Stars On Parade vanaf 1 juni in de voormiddag

Opgelet als je deze zomer naar Disneyland Paris gaat want Disney Stars On Parade zal vanaf 1 juni 2024 niet langer meer plaatsvinden om 17:30.
In de Disneyland Paris app is te zien dat de showtijden van Disney Stars On Parade tijdens de zomermaanden in plaats van 17:30 uur om 11:30 uur zal plaatsvinden. Disneyland Paris heeft geen exacte reden gecommuniceerd, maar één van de redenen kunnen de nieuwe betalende staanplaatsen zijn die eind maart gelanceerd werden. Hierbij kunnen gasten voor 19 euro per persoon een plek reserveren in een gereserveerde zone in Fantasyland.

Door de verandering is de kans groter dat de parade kan plaatsvinden in zijn volledige versie en niet hoeft te worden aangepast vanwege hoge temperaturen. Het is al een aantal keer gebeurd dat de parade plaatsvond met minder Disney personages en aangepaste choreografie vanwege extreem hoge zomerse temperaturen.

In het verleden werd Disney Stars On Parade al meerdere keren opgevoerd in de late voormiddag. Dit was ook het geval tijdens het Halloween seizoen vorig jaar. In de namiddag vond dan de Halloween parade “Mickey’s Halloween Celebration” plaats. 
Wat gaat er veranderen voor “A Million Splashes of Colour”?

Voorlopig zijn de showtijden van A Million Splashes of Colour nog niet beschikbaar voor begin juni 2024. De show zou normaal gesproken 4 keer per dag opgevoerd worden. Van zodra we meer informatie hebben over de showtijden van deze show zullen we het artikel updaten.

Bij te hoge temperaturen annuleert Disney de show, maar zal dit compenseren met een speciale begroeting cavalcade met de dansers en Disney personages uit de show. De cavalcade zal zonder of met een verkortere show stop op de podiuma’s op Central Plaza plaatsvinden.


PixieDust.bePixieDust.beTranslate website