Update refurbishment Le Pays des Contes de Fées in Disneyland Park

Grote boek bij Le Pays des Contes de Fées nog niet vervangen

De renovatie van Le Pays des Contes de Fées, de bootjesattractie in Fantasyland, gaat verder. Het ijskasteel van Elsa is intussen bevestigd aan de besneeuwde berg waar de nieuwe Frozen scène zal komen. Veel meer dan dit is er momenteel nog niet te zien. Ook het grote boek, waar de naam Le Pays des Contes de Fées op te zien is, is nog niet vervangen of hersteld.


Le Pays des Contes de Fées

Verder moet er nog een nieuwe scène van UP en Winnie the Pooh geinstalleerd worden, maar die zijn zo klein dat we dit waarschijnlijk niet gaan zien tot de attractie opnieuw zal openen. Hopelijk is er behalve het installeren van de nieuwe scènes ook een grondige renovatie van alle andere overblijvende scènes zoals die van Beauty and the Beast of Snow White en niet te vergeten de cave of wonders uit Aladdin.


Le Pays des Contes de Fées

Momenteel zien we weinig beweging of bouwstellingen die erop wijst dat er grote renovaties worden uitgevoerd. Nochtans stond er op de website van Disneyland Paris dat deze attractie zou heropenen op 1 augustus 2024, al werd deze info even later opnieuw offline gehaald. Het zou dus kunnen zijn dat het iets langer zal duren en dat Disneyland Paris zijn datum zal moeten aanpassen.

Verder zien we ook werken bij Casey Jr. waar er vooral werken worden uitgevoerd bij het laadperron. De kleine uitgang was ook altijd de ingang voor gasten met een beperking waardoor het hier moeilijk ging. Volgens deze ingezoomde foto lijkt het erop dat dit probleem zal worden opgelost.


Le Pays des Contes de Fées

Translate website