|Quick Links| Disneyland Hotel | Disney Hotel New York The Art of Marvel | Disney Newport Bay Club | Disney Sequoia Lodge | Disney Hotel Cheyenne | Disney Hotel Santa Fe | Disney Davy Crockett Ranch

Ratatouille: The Adventure momenteel niet in 3D

Sinds eind april 2024 is attractie Ratatouille: The Adventure in het Walt Disney Studios Park niet langer in 3D. Er worden niet langer 3D-brillen gegeven in de wachtrij van de attractie.In het verleden is het al een aantal keer geweest dat de attractie tijdelijk in 2D te beleven was, maar telkens voor korte periodes van onderhoud aan de projectoren van de attractie. Nu lijkt het erop dat de verandering van langere duur is.


Ratatouille: The Adventure


Deze verandering is tevens alleen gebeurt in Disneyland Paris en niet in Epcot (Walt Disney World) waar een kopie van de ratatouille attractie “Remy’s Ratatouille Adventure” staat. Daar zijn de 3D effecten wel nog van toepassing.

Bij andere 3D attracties in Disneyland Paris blijven de 3D effecten wel behouden, waaronder bij Star Tours, Spider-Man W.E.B. Adventure en Mickey’s Philharmagic.

Translate website