|Quick Links| Disneyland Hotel | Disney Hotel New York The Art of Marvel | Disney Newport Bay Club | Disney Sequoia Lodge | Disney Hotel Cheyenne | Disney Hotel Santa Fe | Disney Davy Crockett Ranch

Walt Disney Studios Park merchandise verkoopt snel

Walt Disney Studios Park merchandise worden collectibles door komst Disney Adventure World

Tijdens een nieuwspresentatie op 12 april 2024 in Disneyland Paris, waar wij ook op aanwezig waren, werd bekend gemaakt dat het Walt Disney Studios Park binnenkort van naam zal veranderen.

Om deze make-over extra in de kijker te zetten heeft Disney gekozen voor een nieuwe naam voor het park: Disney Adventure World. Door deze naamswijziging zijn de merchandise items waar nog de naam van het Walt Disney Studios Park opstaat collectibles geworden, want deze gaan binnenkort tot de geschiedenis van Disneyland Paris behoren.

Er is natuurlijk nog altijd een mogelijkheid dat Disneyland Paris een extra collectie zal uitbrengen als afscheid van het Walt Disney Studios Park met eventueel de openingsdatum en de laatste dag voor het park van naam veranderd, maar dat valt nog af te wachten.


Walt Disney Studios Park


Tot dan kan je nog enkele items kopen met het Walt Disney Studios Park logo, al moet je wel snel zijn want de merchandise verkoopt als een sneltrein. Tijdens onze laatste bezoek kwamen we verschillende mensen tegen met een hoodie met het Walt Disney Studios Park logo, nochtans zijn die slechts op 1 plaats te verkrijgen. Verder kan je als je geluk hebt nog enkele sleutelhangers vinden, ook een zwart t-shirt is nog beschikbaar, een thermosfles en kleine glaasjes. De koffiemokken zijn momenteel niet meer verkrijgbaar.

Als je zelf ook nog iets wilt met het Walt Disney Studios Park logo ga dan zeker eens langs bij de shop van de Tower of Terror, in de hoek bij de kassa kan je de laatste items vinden. De kledij met het logo worden momenteel nog aangevuld, dus als je niet onmiddellijk de juiste maat kan vinden geen nood er is nog voorraad.


PixieDust.beTranslate website