Countdown to Halloween in Disneyland Paris

Meer info >

-
DAYS
-
HOURS
-
MINUTES
-
SECONDS

Achter de schermen bij Casa de Coco – Restaurante de Familia in FrontierlandMeer dan vijftig rekwisieten en accessoires worden momenteel voorbereid in onze centrale werkplaatsen voor Casa de Coco, waar de talenten van onze Cast Members echt schitteren.

Voor het eerst aangekondigd op 12 april, blijft de transformatie van restaurant Fuente Del Oro in Casa de Coco – Restaurante de Familia zich ontvouwen.


Casa de Coco

Achter de schermen zijn Disney Imagineers hard aan het werk met de teams van Disneyland Paris en Pixar Animation Studios om gasten onder te dompelen in de geliefde Pixar-film Coco. Meer dan vijftig rekwisieten en accessoires worden momenteel voorbereid in onze centrale werkplaatsen, waar de talenten van onze Cast Members echt schitteren.

Van de gitaar van Hector Rivera tot de vele gereedschappen die worden gebruikt om traditionele schoenen te maken, Miguel’s familie-erfgoed zal overal in het restaurant te zien zijn. Deze zomer geopend!

PixieDust.be

PixieDust.be

Fuente del Oro transformeert in Casa de Coco – Restaurante de Familia

In het nieuwe en volledig opnieuw ingerichte Casa de Coco – Restaurante de Familia zal Miguel, de held van de animatiefilm, en zijn passie voor muziek en liefde voor zijn familieleden centraal staan.Zoek je favoriete Disney Hotel voor je verblijf in Disneyland Paris !

MAGISCHE VAKANTIE OP LAND OF OP ZEE

KIES JOUW DISNEY BESTEMMING

WALT DISNEY WORLD

Bekijk alle aanbiedingen >

DISNEYLAND PARIS

Ga naar de prijskalender >

DISNEY CRUISE LINE

Gratis offerte >

Watch our latest video on Youtube !

Translate to different languages
HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com