Countdown to Christmas in Disneyland Paris

Meer info >

-
DAYS
-
HOURS
-
MINUTES
-
SECONDS

Corn dogs nu ook verkrijgbaar buiten PYM Kitchen in Worlds Of Pixar

In de Amerikaanse Disney Parken is een Corn Dog een klassieke snack dat je al jaren op veel plaatsen kan krijgen. In Disneyland Paris was dat iets dat je niet kon krijgen, behalve recent in het buffet restaurant PYM Kitchen in Avengers Campus waar ze dit voor de eerste keer gemaakt hebben. Maar nu kan iedereen een Corn Dog bestellen bij een eetkraampje .

De eetkraampje bevind zich in het Pixar gedeelte nabij Crush’s Coaster en Cars Quatre Roues Rallye in het Walt Disney Studios Park. en de Corn Dog heeft de naam Zig Zag Corn Dog gekregen, een verwijzing naar Slinky Dog. Veel thematisatie heeft de snack echter niet, behalve de saus (ketchup, mosterd of Mayonaise) die “zigzag” werd aangebracht.

Goedkoop is deze snack niet want het kost 11€ per stuk voor een kleine corn dog, waarschijnlijk is deze prijs gebaseerd van deze uit Disneyland California. In de Efteling (NL) hebben ze onlangs ook Corn Dogs verkocht voor 5,50€.

UPDATE 3/04/2023: De prijs van de corn dogs is verlaagt naar 8€ (-3€) per stuk.


corn dogs

Naast Corn Dogs ook een nieuwe eclair verkrijgbaar:

Naast de Corn Dogs is er ook een nieuwe eclair verkrijgbaar van Buzz Lightyear, “de Infinity & Beyond Eclair” met hazelnoot vulling voor 4€ met een geprint stuk chocolade. Wij waren meer tevreden over de prijs-kwaliteit van de eclair al was de hazelnoot vulling wel nog bevroren.

UPDATE 3/04/2023: De prijs van de eclair is verhoogt naar 5€ (+1€) per stuk.

PixieDust.be


Zoek je favoriete Disney Hotel voor je verblijf in Disneyland Paris !

MAGISCHE VAKANTIE OP LAND OF OP ZEE

KIES JOUW DISNEY BESTEMMING

WALT DISNEY WORLD

Bekijk alle aanbiedingen >

DISNEYLAND PARIS

Ga naar de prijskalender >

DISNEY CRUISE LINE

Gratis offerte >

Watch our latest video on Youtube !

Translate to different languages
HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com