Countdown to Christmas in Disneyland Paris

Meer info >

-
DAYS
-
HOURS
-
MINUTES
-
SECONDS

World Of Frozen: Krijgen we deze Elsa animatronic in Disneyland Paris?

Hong Kong Disneyland zal het eerste Disney Resort zijn dat een themazone krijgt van Frozen en zal over enkele maanden openen, in de lente van 2024 zal ook Tokyo Disneyland een vergelijkbare kopie van de attractie krijgen als onderdeel van hun reuze “Fantasy Springs” uitbreiding in Tokyo Disney Sea. Disneyland Paris zal als laatste aan de beurt zijn om de themazone World Of Frozen te openen in het Walt Disney Studios Park (openingsjaar voorlopig nog onduidelijk).

Onlangs deelde HKDL Fantasy een video op Twitter van de nieuwe Elsa animatronic uit de versie in Hong Kong. Op het D23 event in September 2022 deelde de Chairman, Disney Parks, Experiences and Products ook een video van de nieuwe Elsa Animatronic uit de versie uit Tokyo Disneyland, wat de kans groot maakt dat ook Disneyland Paris deze Animatronic zal krijgen in de toekomst.In Walt Disney World hebben ze al een “Frozen Ever After” darkride Sinds 2016 in Epcot. In Walt Disney World maken ze gebruik van animatronics met geprojecteerde gezichten voor de Frozen personages, wat in het verleden al meermaals kampte met technische problemen. In Hong Kong en Tokyo Disneyland kiezen ze alvast voor meer geavanceerde animatronics, voor Disneyland Paris zijn deze animatronics momenteel nog niet bevestigd.

PixieDust.be
FOTO: Walt Disney World News Today

World Of Frozen in Disneyland Paris:

In het Walt Disney Studios Park komt het Frozen gedeelte helemaal achteraan in het park met daarvoor een grote vijver. In het land zal je een grote attractie vinden waar je met bootjes doorheen de wereld van Anna, Elsa, Kristoff, Sven & Olaf zal varen. De attractie zou gelijkenissen vertonen met de Frozen attractie in Epcot van Walt Disney World. Ook zal er een plaats zijn om de personages uit de film te ontmoeten (in het kasteel van Arendelle), winkels en een restaurant.

Wanneer The World of Frozen zal openen in Disneyland Paris is momenteel niet duidelijk.

PixieDust.be
PixieDust.be
World Of Frozen

Volg al het nieuws van de Walt Disney Studios uitbreidingen!

Avengers Campus is al klaar en open maar nu volgen er nog meer nieuwe delen in het Walt Disney Studios Park. Een grote promenade, een vijver en een Frozen gebied. Bekijk al het nieuws hier >>Zoek je favoriete Disney Hotel voor je verblijf in Disneyland Paris !

MAGISCHE VAKANTIE OP LAND OF OP ZEE

KIES JOUW DISNEY BESTEMMING

WALT DISNEY WORLD

Bekijk alle aanbiedingen >

DISNEYLAND PARIS

Ga naar de prijskalender >

DISNEY CRUISE LINE

Gratis offerte >

Watch our latest video on Youtube !

Geef een reactie

Translate to different languages
HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com