Pirates of the Caribbean en Captain Jack’s gesloten voor bijna 3 weken

Een beetje rust voor de piraten in attractie “Pirates of the Caribbean” in Adventureland want de attractie is momenteel gesloten tot en met 21 juni 2024.

Van 3 t/m 21 juni 2024 is het niet mogelijk om een ritje te maken op de attractie “Pirates of the Caribbean” in Adventureland. Ook restaurant Captain Jack’s – Restaurant des Pirates ontvangt op dit moment geen gasten vanwege de sluiting van de attractie.

Maar wees niet gevreesd, dit is slechts een korte pauze om alles in orde te brengen voor de zomer. Er is nog genoeg piratenplezier te beleven in Disneyland Paris. Zo kun je Adventure Isle en de Skull Rock ontdekken en genieten van de Pirates of the Caribbean scene in de show Disney Illuminations, die onlangs terugkeerde.

Een kijkje achter de schermen bij het onderhoud van Pirates of the Caribbean:

Hier is een exclusief kijkje achter de schermen met een blik op hoe het onderhoud van attractie Pirates of the Caribbean verloopt van enkele jaren terug.


Planning gesloten attracties in Disneyland Paris:

Disneyland Paris maakt graag gebruik van de maand juni om attracties kort te sluiten voor onderhoud. Zo is de parachutetoren Toy Soldiers Parachute Drop in het Walt Disney Studios Park gesloten tot eind juni. Wanneer Pirates of the Caribbean opnieuw opent, gaan Buzz Lightyear Laser Blast en Alice’s Curious Labyrinth op slot voor een korte onderhoudsperiode.

Al langer gesloten:

Sinds maart 2024 zijn ook “Le Pays des Contes de FĂ©es” en “Casey Jr. – Le Petit Train du Cirque” achteraan Fantasyland gesloten en zullen later deze zomer heropenen. De Aladdin attractie “Flying Carpets Over Agrabah” in het Walt Disney Studios Park is eveneens gesloten sinds begin dit jaar. Disney heeft nog geen datum bekendgemaakt voor de heropening van deze attractie, maar dat zal naar verwachting ergens dit najaar zijn.


Translate website