Aangepaste showtijden voor “A Million Splashes of Colour”

Enkele weken geleden hebben we al vermeld dat er voor deze zomer veranderingen in de showtijden van A Million Splashes of Colour en Disney Stars on Parade in Disneyland Paris zouden worden doorgevoerd. De informatie is uiteindelijk begin juni 2024 ook aangepast door Disney in de Disneyland Paris app.

Disney Stars On Parade zal voortaan eerst te zien zijn op de parade route om 11:30 (was 17:30 voorheen) en daarna zal A Million Splashes of Colour 4 keer per dag opgevoerd worden om 14:00 / 15:25 / 17:50 / 19:05 (Was 11:05 / 12:30 / 14:55 / 16:10 voorheen)


Het leuke aan deze aanpassing is dat gasten later op de avond nog kunnen genieten van een show in het Disneyland Park. Als het deze zomer opnieuw warm wordt, zal dit wel een domper zijn voor A Million Splashes of Colour. Want als het te warm is, kan de show niet doorgaan in zijn originele vorm. De show zal dan worden aangepast tot een kortere parade zonder stop op Central Plaza, vergelijkbaar met Dream… And Shine Brighter tijdens de 30th anniversary.

Naast de aangepaste showtijden voor Disney Stars On Parade en A Million Splashes of Colour zullen ook de openingstijden van het Disneyland Park iets korter zijn tijdens de tweede helft van de zomer dan in voorgaande jaren. Ook is Disney Illuminations teruggekeerd met enkele verwijderde scÚnes, waardoor de show korter is geworden.

Het is altijd aangeraden om de openingstijden en showtijden van shows en parades te controleren voor je bezoek aan het Franse Disney Resort in de Disneyland Paris App.


A Million Splashes of Colour

Tijdens een groot feest op Central Plaza voor het Kasteel van Doornroosje in het Disneyland Park komen iconische Disney en Pixar personages samen, waaronder Joy, Timon, Vaiana, Mirabel en de nieuwe Disney Heldin Asha (Wish).

De kleurrijke paradewagens zijn geïnspireerd op kunst, muziek en schrijven – de kernelementen die het hart vormen van Disney en Pixar animatiefilms. Elke paradewagen ziet er anders uit en zit boordevol Disney details en referenties.

Muziek speelt een centrale rol bij deze show, waarbij twee originele nummers worden gecombineerd met een mashup van iconische nummers uit Disney en Pixar animatiefilms. Klassieke en moderne Disney liedjes, zoals ‘The Bare Necessities’, ‘We Don’t Talk About Bruno’ en ‘You’ve Got a Friend in Me’ zullen gasten van jong en oud betoveren, omdat de nummers bekend zijn bij verschillende generaties.

A Million Splashes of Colour debuteerde op 10 Februari 2024 als onderdeel van Disney Symphony of Colours en zal dagelijks te zien zijn t/m 30 september 2024.Translate website