Disneyland Paris viert Pride met extra activiteiten in Disneyland Park





Vier de kracht van samenhorigheid terwijl Disneyland Paris Pride viert op 29 juni 2024 in het Disneyland Park.

Bereid u deze dag tijdens uw bezoek voor op een levendige en vriendelijke sfeer met geselecteerde Pride-festiviteiten, waaronder een feestelijke paradewagen met Mickey, Minnie en hun vrienden, speciaal voor de gelegenheid gekleed in Pride-kleuren. Het is tijd om te stralen!


Dit jaar is er geen speciaal Pride event waar je een apart ticket voor moet kopen en waar er wereldsterren kwamen optreden zoals MIKA. De afgelopen jaren had Disneyland Paris het telkens moeilijk om het event helemaal uitverkocht te krijgen en vorig jaar waren er veel klachten nadat één van de artiesten klaar stond om op te treden maar niet meer mocht optreden door één of andere reden. Veel heisa dus soms rond dit event, waardoor het al duidelijk was dat het misschien de laatste keer was geweest.

Alhoewel het nu onmogelijk is om een evenement in het Walt Disney Studios Park te organiseren door alle constructie, heeft Disneyland Paris gekozen om het ook niet op een andere plaats te doen maar om gewoon animaties toe te voegen op zaterdag 29 juni 2024, die voor alle gasten te zien zijn. Op die manier zal er misschien ook wat meer Pride merchandise verkocht worden die binnenkort in Disneyland Paris zal aankomen.


Disneyland Paris
©Disney

Translate website