Disney Dreams of Christmas komt niet terug tijdens het Kerstseizoen 2023

Translate this website to another language. Use our translation function in the right corner ↗

Het Halloween Festival is bijna voorbij en daarna is het uitkijken naar een nieuw Kerstseizoen in het Disneyland Park. Het lijkt er op dat het Kerstseizoen niet zoveel inhoud zal hebben, behalve de kleinschalige Let’s Sing Christmas show in Videopolis en Mickey’s Dazzling Christmas parade, die als enige parade zal spelen, werden er geen andere kerstshows aangekondigd en nu blijkt dat ook de avondshow Disney Dreams of Christmas niet te zien zal zijn.PixieDust.be


Disney Dreams blijft tijdens Kerstseizoen

In de database met de show- en paradetijden die nu werden ingevuld tot eind november 2023, zien we dat Disney Dreams verder blijft spelen en niet zal overschakelen naar Disney Dreams of Christmas. En ook al blijft Disney Dreams een mooie avondshow, toch is het weer iets specifiek voor het kerstseizoen dat verdwijnt.

Disney Dreams of Christmas
Goofy’s Incredible Christmas – ©Disney

Na het verdwijnen van de Mickey’s Christmas Big Band show, de Goofy’s Incredible Christmas avondshow, de Merry Stitchmas show is er niet veel meer over om echt over een seizoen te spreken. Blijkbaar zitten we nu in een fase waarbij shows niet meer veranderen volgens het seizoen, want net zoals tijdens de rest van het jaar blijven shows zoals Mickey and the Magician en de Lion King show Rhythms of the Pride Lands verder spelen.

Jammer dat de vele kerstmuziek, kerstdecors en kerstkostuums die vroeger in de entertainment werden gebruikt niet meer te zien gaan zijn.

PixieDust.be
Disney Dreams – ©Disney
L'Hiver Gourmand
Zoek je favoriete Disney Hotel voor je verblijf in Disneyland Paris !

MAGISCHE VAKANTIE OP LAND OF OP ZEE

KIES JOUW DISNEY BESTEMMING

WALT DISNEY WORLD

Bekijk alle aanbiedingen >

DISNEYLAND PARIS

Ga naar de prijskalender >

DISNEY CRUISE LINE

Gratis offerte >

Watch our latest video on Youtube !

Translate to different languages
HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com