Ms. Marvel voor het eerst te ontmoeten in Avengers Campus

Translate this website to another language. Use our translation function in the right corner ↗

Voor de eerste keer ooit kun je in Avengers Campus Ms. Marvel tijdelijk ontmoeten als promotie voor de nieuwe Marvel film: The Marvels.

Het personage Kamala Khan is een Amerikaanse moslimtiener uit Jersey City. Kamala is een enorme superheldenfan die plots zelf superkrachten krijgt. Haar eerste avonturen zijn te zien in de Disney+ serie “Ms. Marvel”. Sinds kort is het personage ook te wonderen op het grote scherm samen met Captain Marvel en Kapitein Monica Rambeau in de film “The Marvels.”

Kamala Khan (Ms. Marvel) verschijnt ook sinds de opening van Avengers Campus in het Walt Disney Studios Park zeer kort op het grote scherm in de wachtrij van Avengers Assemble – Flight Force.

Kamala Khan (Ms. Marvel) zal dagelijks op onaangekondigde momenten gasten ontmoeten nabij het Hero Training Center tot en met zondag 10 december 2023. Naast de meet & greets met Ms. Marvel zijn er ook tijdelijk speciale cocktails verkrijgbaar in de bar van Disney Hotel New York – The Art Of Marvel en een magic shot in Avengers Campus.

PixieDust.be
Zoek je favoriete Disney Hotel voor je verblijf in Disneyland Paris !

MAGISCHE VAKANTIE OP LAND OF OP ZEE

KIES JOUW DISNEY BESTEMMING

WALT DISNEY WORLD

Bekijk alle aanbiedingen >

DISNEYLAND PARIS

Ga naar de prijskalender >

DISNEY CRUISE LINE

Gratis offerte >

Watch our latest video on Youtube !

Translate to different languages
HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com