Meerdere shows geannuleerd in Disneyland Paris door staking


Translate this website to 9 different languages. Traduisez ce site en 9 langues différentes.

Er is gestaakt vandaag in Disneyland Paris door enkele honderden cast members die een loonsverhoging eisen en betere arbeidsomstandigheden. Boze medewerkers hebben hiervoor een tijdje zitten protesteren op Main Street, bezoekers werden omgeleid door de Liberty en Discovery Arcades.


Disneyland Paris
FOTO: WDWNT

Vanwege de stakingen werden verschillende opvoeringen van Dream… And Shine Brighter afgelast en ook Disney Stars On Parade werd geschrapt. Het rommelt helaas al een tijdje achter de schermen want vorige week werden er ook al voorstellingen van verschillende shows en parades geannuleerd.


De stakingen lijken vooral een impact te hebben op de entertainment-afdeling, bezoekers die enkel geïnteresseerd zijn in attracties hadden wel geluk want alle attracties die niet gepland waren voor onderhoud waren geopend, behalve de Thunder Mesa Riverboat Landing bleef gesloten vanwege technische problemen. De winkels en restaurants in het resort waren ook gewoon geopend.


Voorlopig heeft Disneyland Paris nog niet officieel gecommuniceerd over de stakingen. Er werken ruim 17.000 mensen voor het Franse Disney Resort.

Translate this website to 9 different languages
HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com