Countdown to Halloween in Disneyland Paris

Meer info >

-
DAYS
-
HOURS
-
MINUTES
-
SECONDS

Super Diner in Avengers Campus heeft een nieuwe menuTranslate this website to another language. Use our translation function in the right corner ↗

Vernieuwde food-optie in Avengers Campus

Disneyland Paris heeft zonet laten weten dat de Super Diner in Avengers Campus in het Walt Disney Studios Park een volledig nieuwe menu heeft. Dit komt niet als een verrassing aangezien het aanbod van de vorige menu die bestond uit enkele kleine broodjes voor een hoge prijs uiteraard geen groot succes was. Na onze eerste en ook enige bezoek aan dat restaurant wisten wij al direct dat dit ging mislukken en dat ze aanpassingen gingen moeten doorvoeren wat ze nu dus gedaan hebben.


Avengers Campus

Op het nieuwe menu zijn de broodjes helemaal verdwenen. Het is nu kijken wat de grote van de porties zijn, want de laatste tijd zijn sommige porties van eten in Disneyland Paris veel verkleind. We zien op het nieuwe menu vooral Shawarma staan, daarmee volgen ze het voorbeeld van Avengers Campus in Disneyland California die ook Shawarma verkoopt in een eetstandje in hun versie van Avengers Campus.

PixieDust.be


Zoek je favoriete Disney Hotel voor je verblijf in Disneyland Paris !

MAGISCHE VAKANTIE OP LAND OF OP ZEE

KIES JOUW DISNEY BESTEMMING

WALT DISNEY WORLD

Bekijk alle aanbiedingen >

DISNEYLAND PARIS

Ga naar de prijskalender >

DISNEY CRUISE LINE

Gratis offerte >

Watch our latest video on Youtube !

Translate to different languages
HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com