Een nieuw buffetrestaurant opent vandaag in Disney Village

Translate this website to another language. Use our translation function in the right corner ↗

In Disney Village tussen de Starbucks en Billy Bob’s opent er op 22 oktober 2023 een gloednieuw buffet restaurant om het uitgaansgebied te voorzien van extra restaurant capaciteit. Het restaurant zal gebruik maken van de vroegere Buffalo Bill’s Wild West Show pre-show bar.

De verbouwingen en het interieurontwerp door Walt Disney Imagineering Paris heeft vijf maanden in beslag genomen. Dit restaurant is ingericht in het thema van het Amerikaanse Westen, met veel authentieke accessoires. Het restaurant biedt een breed scala aan Tex-Mex-gerechten met een gezellige sfeer.

De prijzen voor dit buffetrestaurant zijn hetzelfde als die van La Grange op de 2de verdieping van Billy Bob’s Country Western Saloon. Volwassenen betalen 40 euro en kinderen 22 euro. Bij de prijs is één niet-alcoholische drank inbegrepen. Dit restaurant heeft een prijsindicatie van 2 eurotekens op 3 volgens de officiële website van Disneyland Paris.

Het nieuwe buffetrestaurant in Disney Village is bedoeld als tijdelijke oplossing tijdens de renovatiewerken van het uitgaansgebied, maar we weten allemaal dat “tijdelijk” in Disneyland Paris soms voor een langere periode kan zijn. Eind december 2023 zal ook Café Mickey opnieuw heropenen als Brasserie Rosalie.

Wij gaan dit restaurant midden november 2023 bezoeken om een video en review te maken van het eten, service en de sfeer.

Restaurant
PixieDust.be
Zoek je favoriete Disney Hotel voor je verblijf in Disneyland Paris !

MAGISCHE VAKANTIE OP LAND OF OP ZEE

KIES JOUW DISNEY BESTEMMING

WALT DISNEY WORLD

Bekijk alle aanbiedingen >

DISNEYLAND PARIS

Ga naar de prijskalender >

DISNEY CRUISE LINE

Gratis offerte >

Watch our latest video on Youtube !

Translate to different languages
HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com