Verrassingsbezoek van Star Wars personages in Starport

Translate this website to another language. Use our translation function in the right corner ↗

Disneyland Paris heeft dit jaar geen nieuwe meet & greets voor het Kerstseizoen, maar dat betekent niet dat er geen verrassingen zijn. Bij de start van het seizoen kregen gasten een unieke kans om Star Wars-helden Kylo Ren, Boba Fett, Rey en Chewbacca te ontmoeten in de Starport in Discoveryland.

Starport, ooit een winkel, werd in 2017 omgebouwd tot een Star Wars meet & greet locatie. In tegenstelling tot andere meet & greet locaties in Disneyland Paris, zoals het Princess Pavilion in Fantasyland en het Hero Training Center in Avengers Campus, kon je in Starport slechts één personage ontmoeten: Darth Vader. Dat bleef zo gedurende zeven jaar. Maar recentelijk lijkt Disneyland Paris te experimenteren met het toevoegen van meerdere personages aan Starport.Star Wars


Ondanks dat Disney nieuwe personages heeft toegevoegd aan Starport, is het nog steeds niet duidelijk op welk tijdstip je welke personages kunt ontmoeten. Zo stond er tijdens ons bezoek aan Starport nog altijd een bordje met Darth Vader, dus er is nog altijd een grote kans dat je hem zal ontmoeten.

Tussen de twee opvoeringen van Mickey’s Dazzling Christmas Parade kregen we de kans om Kylo Ren en Chewbacca te ontmoeten in Starport. Een dag eerder was ook Boba Fett aanwezig in Starport.

Het is nog niet bekend of de extra Star Wars meet & greets in Starport een permanente toevoeging zullen worden. Wel is duidelijk dat Starport tijdens het Kerstseizoen open is tot 19:15. Na het Kerstseizoen sluit Starport weer om 16:30.

Star Wars in Disneyland Paris:

In 2021 zagen we de meeste Star Wars personages voor het laatst tijdens een selfie spot op het podium van Videopolis. Naast verschillende events zoals “May the 4th” waren de personages van Star Wars nog maar amper te zien in Disneyland Paris.

In 2018 kondigde Disney een Star Wars gebied aan voor het Walt Disney Studios Park, op dit moment weigert Disney te zeggen of het Star Wars-gedeelte er nog gaat komen. In 2024 zullen er wel nieuwe scenes toegevoegd worden aan Star Tours.

PixieDust.be
Zoek je favoriete Disney Hotel voor je verblijf in Disneyland Paris !

MAGISCHE VAKANTIE OP LAND OF OP ZEE

KIES JOUW DISNEY BESTEMMING

WALT DISNEY WORLD

Bekijk alle aanbiedingen >

DISNEYLAND PARIS

Ga naar de prijskalender >

DISNEY CRUISE LINE

Gratis offerte >

Watch our latest video on Youtube !

Translate to different languages
HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com