Vernieuwde Rock ‘n’ Roller Coaster: AVENGERS ASSEMBLE – FLIGHT FORCE

(!) Do you speak another language? Then use the translate function ! Translate this website to 9 different languages. (!) Parlez-vous une autre langue? Ensuite, utilisez la fonction de traduction ! Traduisez ce site en 9 langues différentes.
PixieDust.be

De mannen van Aerosmith hebben hun plaats moeten afstaan voor het nieuwe hoofdkwartier van de Avengers in Europa. De inhoud van de wachtrij en de pre-show lijken zeer geïnspireerd op TRON Lightcycle Power Run (uit Shanghai Disneyland).

De gasten krijgen een briefing van Iron Man zelf bij het binnenkomen. Ze hebben geen tijd te verliezen en krijgen de kans om samen te werken met de twee Avengers op een supersnelle missie. Ze gaan aan boord en vliegen door de ruimte in een voertuig dat Stark heeft uitgerust met een doelzoeker, om de dreiging weg te lokken van de planeet Aarde.

De reis is een stuk donkerder dan de voormalige Rock ‘n’ Roller Coaster met veel licht en mist effecten verdwenen en vervangen door verschillende projecties doorheen de attractie, vergelijkbaar met Star Wars: HyperSpace Mountain in het Disneyland Park.

Bij de uitgang is er onride foto beschikbaar voor download van je intergalactische beleving.

Minimale lengte voor AVENGERS ASSEMBLE: FLIGHT FORCE is 120 cm.

Attractie toegankelijk met Disney Premier Access, Single Rider en Standby rij.

AVENGERS ASSEMBLE - FLIGHT FORCE
PixieDust.be

WEETJES AVENGERS ASSEMBLE – FLIGHT FORCE:


– Brie Larson keert terug in haar rol als Captain Marvel in AVENGERS ASSEMBLE: FLIGHT FORCE.

– AVENGERS ASSEMBLE: FLIGHT FORCE is een hyperspannende attractie die uniek is voor Disneyland Paris, met een hogesnelheidslancering van 0-60 mph in minder dan 3 seconden, drie inversies, twee loopings en een kurkentrekker.

– Iron Man in AVENGERS ASSEMBLE: FLIGHT FORCE in Disneyland Paris is een nieuwe generatie Audio-Animatronic exclusief voor Disneyland Paris en de eerste Avenger Audio-Animatronic in een Disney Park.

PixieDust.be
Translate this website to 9 different languages
HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com