Sally van Nightmare Before Christmas opnieuw te ontmoeten in Disneyland Paris

Translate this website to another language. Use our translation function in the right corner ↗

Na vele jaren van afwezigheid kunnen bezoekers opnieuw Sally uit de film “Nightmare Before Christmas” opnieuw ontmoeten in Disneyland Paris.

Sally is samen met Jack Skellington te ontmoeten tijdens het Halloween seizoen aan de kiosk naast de ingang van de attractie Phantom Manor. Tijdens de afgelopen jaren was het enkel Jack Skellington die ontmoetingen deed met gasten van Disneyland Paris tijdens het Halloween- en Kerstseizoen.

Net zoals in de Amerikaanse Disney parken is het duo extreem populair en loopt de wachtrij al snel op, wij hebben tijdens ons laatste bezoek 150 minuten in de rij gestaan om Jack & Sally te ontmoeten. Er stonden al mensen in de rij vlak na de Extra Magic Time iets erna ging de poort open naar de kiosk van Phantom Manor, de meet & greet begon om 10:47. De rij schoof extreem langzaam vooruit en de stand-by rij werd meerdere onderbroken voor de priority pass rij.

Eenmaal het onze beurt was hebben we wel een geweldige interactie gehad met Jack & Sally en ze namen ruim de tijd voor ons.

PixieDust.be
Zoek je favoriete Disney Hotel voor je verblijf in Disneyland Paris !

MAGISCHE VAKANTIE OP LAND OF OP ZEE

KIES JOUW DISNEY BESTEMMING

WALT DISNEY WORLD

Bekijk alle aanbiedingen >

DISNEYLAND PARIS

Ga naar de prijskalender >

DISNEY CRUISE LINE

Gratis offerte >

Watch our latest video on Youtube !

Translate to different languages
HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com