Walt Disney Studios Park: veel schuttingen rond Partners standbeeld

Translate this website to another language. Use our translation function in the right corner ↗

Walt Disney Studios Park is een park die al heel veel schuttingen heeft gehad de laatste jaren, het is moeilijk om een jaar of moment te herinneren dat je naar het park kon zonder schuttingen te zien. Natuurlijk is het Walt Disney Studios Park nu volop bezig met een grote transformatie, verwacht dus geen park zonder schuttingen zolang dit niet volledig is afgewerkt.Walt Disney Studios Park


Als je momenteel het Walt Disney Studios Park bezoekt zal je onmiddellijk na het verlaten van Studio 1 geconfronteerd worden met een groot aantal nieuwe schuttingen. Het volledige plein met het beeld van Walt Disney en Mickey is daardoor totaal niet meer zichtbaar. Wat ze hier precies gaan doen is nog niet duidelijk, wel staat er een grote make-over voor deze area op de planning maar dit ging pas volgend jaar beginnen. Misschien zijn de werken vroeger begonnen of is dit de voorbereiding.

PixieDust.be

In ieder geval kan je binnenkort nog veel meer schuttingen en werken verwachten want ook Studio 1 gaat een volledig jaar dicht en zal je het park via een andere weg moeten betreden. In 2025 zou alles klaar moeten zijn.

Zoek je favoriete Disney Hotel voor je verblijf in Disneyland Paris !

MAGISCHE VAKANTIE OP LAND OF OP ZEE

KIES JOUW DISNEY BESTEMMING

WALT DISNEY WORLD

Bekijk alle aanbiedingen >

DISNEYLAND PARIS

Ga naar de prijskalender >

DISNEY CRUISE LINE

Gratis offerte >

Watch our latest video on Youtube !

Translate to different languages
HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com