Goofy en Max vervangen de 3 biggetjes in Mickey’s Halloween Celebration

Translate this website to another language. Use our translation function in the right corner ↗

Mickey’s Halloween Celebration viert dit jaar zijn 10de verjaardag. De parade ging in 2013 in premiere met slechts 2 paradewagens, maar is sindsdien gegroeid met 2 extra paradewagens en een show stop. Helaas kon de parade in 2017, 2020 en 2021 niet in zijn volledige versie plaatsvinden.

Voor de 10de verjaardag van de parade zijn er helaas geen grote nieuwigheden, wel verschijnen Goofy en Max voor het eerst in de parade en maken ze ook deel uit van de show stop op Central Plaza als “team harvest”. De Drie Biggetjes zijn helaas wel vervangen en maken niet langer deel uit van de parade. Vorig jaar werden Thumper and Miss Bunny ook al vervangen.

Het is onduidelijk als de Drie Biggetjes later dit jaar opnieuw zullen terugkeren voor Mickey’s Dazzling Christmas Parade, in het vorige Kerstseizoen ontbraken de 3 ook bij de meeste opvoeringen van de Kerstparade.

Halloween Celebration

Mickey’s Halloween Celebration:

Vier Disney Halloween Festival met de vrolijke en kleurrijke sfeer van Mickey’s Halloween Celebration en swing mee op de muziek! Op de paradewagens zijn de Disney Figuren in hun herfstoutfits helemaal in feeststemming om deze belevenis onvergetelijk te maken.

PixieDust.be
PixieDust.be

Disneyland Paris Halloween!

Meer nieuws over het Halloween Festival in Disneyland Paris?

Zoek je favoriete Disney Hotel voor je verblijf in Disneyland Paris !

MAGISCHE VAKANTIE OP LAND OF OP ZEE

KIES JOUW DISNEY BESTEMMING

WALT DISNEY WORLD

Bekijk alle aanbiedingen >

DISNEYLAND PARIS

Ga naar de prijskalender >

DISNEY CRUISE LINE

Gratis offerte >

Watch our latest video on Youtube !

Translate to different languages
HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com