Countdown to Halloween in Disneyland Paris

Meer info >

-
DAYS
-
HOURS
-
MINUTES
-
SECONDS

Review: Holiday Inn Express Marne-la-Vallée bij Disneyland ParisTijdens ons laatste bezoek aan Disneyland Paris hebben we in de Holiday Inn Express Marne-La-Vallée verbleven, ongeveer 10 minuten rijden van Disneyland Paris en juist naast het ACE Hotel Marne la Vallée. Holiday Inn Express Marne-La-Vallée opende in november 2022 en is één van de nieuwste hotels in de omgeving van Disneyland Paris.

Parking & aankomst:

Als je dit hotel wilt bezoeken is een eigen wagen aangeraden aangezien het hotel geen shuttlebussen heeft. Een pluspunt is dat de parking is inbegrepen, iets wat meer en meer als supplement aangerekend wordt bij veel hotels in de buurt.

Er is ook de mogelijkheid om je elektrische auto op te laden op de parking, hiervoor moet je wel extra voor betalen. De parking kan ook ’s nachts afgesloten worden door een poort.

Bij het binnenkomen in het hotel was er niemand aan de receptie te zien gelukkig verscheen er na 10 minuten later toch iemand aan de receptie om ons verder te helpen, daarna konden naar de kamer gaan.


PixieDust.be
Receptie Holiday Inn Express Marne-La-Vallée

De Kamer:

Zoals ik al zei is het hotel gloednieuw en dus ook de kamers, zo zijn er ook heel wat moderne dingen aanwezig zoals een USB-C aansluiting en de mogelijkheid om te casten van je telefoon naar de televisie. Uiteraard blijft het comfort en hygiëne het belangrijkste aspect van de kamer, dit was in onze kamer in orde ook de badkamer. De bedden waren zeer comfortabel met op elk bed 2 kussens.

Holiday Inn Express

Er was ook een bureau met comfortabele stoel aanwezig om eventueel achter de computer te werken als dat nodig zou zijn. Een waterkoker, haardroger, strijkplank en strijkijzer zijn te vinden in één van de kasten. De kamer beschikt over airconditioning, we vonden de werking hiervan wel tegenvallen.

Ontbijt:

Het ontbijt bevindt zich naast de receptie en de bar van het hotel, een groot pluspunt is dat het ontbijt inbegrepen is. De ontbijtruimte is gezellig en open en is een deel van de lobby. Er is voldoende keuze. De ontbijtruimte is heel groot, er zijn ook enkele grote tafels waardoor je soms met andere mensen aan de dezelfde tafel moet zitten en dat kan soms onaangenaam zijn als je zelf maar de 2 personen bent. Bij ons bezoek was het kalm voor het ontbijt, maar in het weekend kan het hier misschien wel druk worden.

Samenvatting:

Het hotel was zeker aangenaam te verblijven, uiteraard ook omdat het het allemaal nog nieuw uitziet. Binnen enkele jaren zal ook dit hotel misschien al veel gebruikerssporen zien, nu waren er al beschadigingen aan de muren in de gangen waarschijnlijk door de karren van de housekeeping. Iets wat je in bijna alle hotels ziet, zelf bij Disney Hotels. In Frankrijk rijden ze precies graag tegen de muren.

Wij zouden hier misschien nog eens verblijven als we een goeie prijs zien, want het hotel is niet altijd goedkoop. Het hotel heeft de naam “Holiday Day Inn Express” en niet gewoon “Holiday Day” waardoor je de indruk zou hebben dat het een bugethotel is, maar toch zien we vaak stevige prijzen om hier te blijven overnachten.Zoek je favoriete Disney Hotel voor je verblijf in Disneyland Paris !

MAGISCHE VAKANTIE OP LAND OF OP ZEE

KIES JOUW DISNEY BESTEMMING

WALT DISNEY WORLD

Bekijk alle aanbiedingen >

DISNEYLAND PARIS

Ga naar de prijskalender >

DISNEY CRUISE LINE

Gratis offerte >

Watch our latest video on Youtube !

Translate to different languages
HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com