Countdown to Halloween in Disneyland Paris

Meer info >

-
DAYS
-
HOURS
-
MINUTES
-
SECONDS

Disneyland Paris parking krijgt geautomatiseerde betaalterminalsGeautomatiseerde terminals op Disneyland Paris vanaf 21 juni 2023

Vanaf 21 juni 2023 wordt de toegang tot de Disneyland Paris parking gemoderniseerd met de installatie van geautomatiseerde terminals. Dit zorgt voor een vlottere toegang.

De Disneyland Paris parking verwerkt dagelijks gemiddeld 2.700 voertuigen. Op het tolplein wordt een groot project gerealiseerd: de installatie van automatische betaalterminals.

Het uiterste linkse rijvak zal betalingen blijven aanvaarden met contant geld, cadeaubonnen, vakantiecheques of bankkaarten, de andere rijvakken kunnen met ticketing hosts en hostesses of in automatische modus werken.

Ze accepteren bankkaarten en alle gratis opties (Disney ID, Pass en Scène, Jaarpas, Magic Pass), door een ontvangstbewijs te scannen. De betrokken rijstroken zullen worden gemarkeerd met het “CB”-pictogram dat aangeeft dat alleen betaling per kaart wordt geaccepteerd. (Carte Bancaire)

Door deze automatisering kunnen Cast Members zich concentreren op hun rol van het verwelkomen, begeleiden en informeren van onze gasten. Ze kunnen ook worden toegewezen aan handmatige betalingen of het beheer van eventuele incidenten in de geautomatiseerde rijstroken.

Begin 2019 kondigde Daniel Delcourt (Chief Operating Officer) al aan op een Insidears event dat het Franse Disney resort zich meer zou focussen op digitalisering, waaronder betaalautomaten om de parking van Disneyland Paris te betreden gelijkaardig met het Péage systeem op de Franse snelweg. Begin september werden de eerste automaten geïnstalleerd maar vanaf nu zijn ze pas in gebruik.


Disneyland Paris
Disneyland Paris parking van vroeger (toen nog Euro Disney)Zoek je favoriete Disney Hotel voor je verblijf in Disneyland Paris !

MAGISCHE VAKANTIE OP LAND OF OP ZEE

KIES JOUW DISNEY BESTEMMING

WALT DISNEY WORLD

Bekijk alle aanbiedingen >

DISNEYLAND PARIS

Ga naar de prijskalender >

DISNEY CRUISE LINE

Gratis offerte >

Watch our latest video on Youtube !

Translate to different languages
HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com